11.3.14

SS14 INDIKIDUALHet lijkt ons haast onmogelijk, maar mocht je nog geen lentekriebels hebben, dan zorgt de zomercollectie van Indikidual er wel voor. Kinderen huppelend door het gras is toch wel het ultieme lentegevoel. En Yes, wat hebben we zin in de lente! En wat genieten we deze week van de zon!

Het Britse Label komt met deze zomer weer met veel vrolijkheid en kleur. Al zijn de kleuren deze keer wat ingetogener. En ja, dat vinden wij in elk geval fijn. En deze zomer gaan we mix & matchen ...niet alleen met verschillende kleuren, maar ook alle gekke prints kunnen met elkaar gecombineerd worden. Het kan niet gek genoeg deze zomer.

En Indikidual geeft al een voorzetje, met dit rompertje, waar 4 verschillende kleuren in verwerkt zijn. Het (borst)zakje in een gekke kleur. Strepen en de zigzagprint. Hier op een jumpsuit voor de meisjes. En de leggings -ja, ook voor jongens- zien we gelukkig weer terug. He, zien we daar de bananenprint weer opduiken? Leuk feitje: gemaakt van een mix van 100% Biologisch katoen en bamboe.

Indikidual shop je online bij Purestarters , LittleSahou en Goldfish.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten