7.3.14

SS14 Second drop MINI RODINI


De marketingmachine van Mini Rodini draait op volle toeren. Want hadden we een kleine twee weken geleden een massale first drop van de zomercollectie. Vandaag om 10u..oftewel as we speak komt de second drop van de Mini Zoologist collectie wereldwijd online!

Ja, dan heet je Mini Rodini om dat voor elkaar te krijgen! En bijzonder om te zien dat alle shops er zo in meegaan. Dus vooruit, nog een blogpost dan. En dan zijn we er nog niet, want er zal ook nog een derde en laatste drop volgen. En nee, hier zullen we niet nog een blogpost over schrijven, maar jullie wel op de hoogte houden.

Hadden we twee weken geleden al volop kennis gemaakt met een aantal dieren uit de jungle. Nu zien we ook voor het eerst de toekan! En dan de zwemkleding! We zagen al leuke zwembroekjes, maar de badpakjes vinden we echt the bomb!

Eindelijk zijn ook de zomerjacks online. Maakten we bij de eerste drop al kennis met de (donkerblauwe) zomerjasjes van gerecycled polyester. Een nieuw materiaal dat naast het biologisch katoen binnen de collectie gebruikt wordt. Eindelijk zijn de eerste zomerjassen met prints!

Leuk ook om te zien dat het model korte broekje, dat Daan vorig jaar zo onwijs vaak gedragen heeft en dat hem zo leuk stond (zie de blogpost hier) ook in deze collectie terugkomt. Tuurlijk in een hele nieuwe stijl.

Maar meer dan ubercool vinden we deze hooded UV Sunsuit voor jongens.

Wat vinden jullie van de second drop Mini Rodini?
Bij welke favoriete shop, shop jij MINI RODINI ?

Purestarters  * MiniMiks *  Broer & Zus  *  Little Sahou  *   Orange Mayonnaise   *  Springstof 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten