17.4.14

New Shop! Simply-Tiny


Meet Simply-Tiny, een nieuwe shop en wat voor eentje! Met een collectie speciaal voor de allerkleintjes..lees: maat 56 t/m 86!

Wat een bijzondere tijd vond ik het..zwanger zijn & een kindje krijgen. Een echt klein (lees:groot!) wonder.  Een tijd ook van nieuwe ontdekkingen, want als je zwanger bent gaat er een hele nieuwe wereld open .De wereld van de mama's, de baby-interieurs en natuurlijk de babyfashion.

En veel van mijn ontdekkingen waren te laat. Maar Lucky You, als jij dit nu al allemaal ontdekt.

Bij Simply-Tiny vindt je uitsluitend fashion & accessoires voor de baby's & Toddlers van 0 t/m 2 jaar. Een super collectie, waarbij alle collecties gemaakt zijn van biologisch katoen - en dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook super zacht- . Handig, want je hoeft niet te zoeken tussen de grote maten...

Een favoriet van ons met de stoere en overall prints is toch zeker Mini Rodini. Voor je kleintje moet je daar toch minstens 1 item van in de kast hebben en dat kan een broekje zijn, maar ook een shirt, sweater of -te leuk- beanie, zonnebril. Heb je de badpakjes al gezien?

Hetzelfde geldt voor Kidscase..Dat vind ik zo'n mooi merk dat elk baby'tje verdient. Wist je dat dit merk uit Amsterdam komt.

Ook super zijn de maillots voor jongens - ja, jongens!- van Little Titans. De zachte sweat stoffen van Kid Kid. Het fijne Imps & Elfs. En zo bijzonder is Gro Company. Scandinavisch op zijn best!

Deze nieuwe webshop heeft alles ook nog eens in een mooi jasje/ Lay-out gestopt.

Beslist eens bezoeken Simply-Tiny !
Simply-Tiny vind je ook in onze SHOPGIDS! welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten