16.4.14

Shop-The-Look: Mini Rodini by Purestarters


Dat wij gek zijn van Mini Rodini steken we niet onder stoelen en banken..Dat is inmiddels wel duidelijk als je ons volgt. Eigenlijk vind ik dat ieder kind minstens 1 item van Mini Rodini per seizoen in zijn of haar kast verdient. Ja, ook de allerkleinsten. Want ook voor baby's shop je een leuk rompertje of super cute joggingbroekje met een kekke -a la Mini Rodini- overall prints.

Een Mini Rodini item geeft de outfit een leuke twist. En dit seizoen is er een heuse Jungle Fever gaande..met als een van de favorieten de Toekan print. Shirts, broekjes, Jurkjes, rompertjes. Waar ze ook goed in zijn is de badkleding. Als ik een dochter had zou ik zeker voor een bakpak met strik kiezen. En voor jongens slagen wij in elk geval ook altijd hier.

Ons Mini Rodini item dit seizoen is de sweater  met overall print geworden in -licht- groen. De print vind je ook terug op andere items, maar denk je dat je in de zomer enkel shirts met korte mouwen draagt...Nou, niet in dit kikkerlandje. Ik houd van de ronde halslijn. En de print is dan wel allover, maar zeker niet te druk. Wat een te gekke print, stoer & gedetailleerd...Eindeloos te combineren, maar dit keer kozen we voor een witte baggy van Little10Days en een paar Havaianas, ook al zo'n musthave item voor de zomer.

Onze Jungle Fever met krokodillen, cactussen en een heus eigen paard.  
 
 
  
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten