9.5.14

SHOP-THE-LOOK: Bobo Choses by Little SahouTussen al het geweld aan prints, dots, olympic stripes, de musthave Manifesto print en shirts, korte broeken en stoere jurkjes -en dat bedoelen we positief..meer dan dat! want ik ben fan-van-het-eerste-uur-  is daar opeens het sweatshirt Sunshine. Een t-shirt, gemaakt van zachte dunne tricot met print. Heerlijk, dat zomerse geel...de it-kleur van 2014.  We hebben het natuurlijk over Bobo Choses. Een IT-Label met dit seizoen olympische items in vintage look.

Welk item van Bobo Choses je ook kiest..het is eigenlijk altijd goed bij dit Label.  Het sweatshirt is  een combinatie tussen een sweater en een t-shirt, en maakt het zoveel specialer dan een normaal t-shirt. Het valt lekker wijd en de raglanmouwen zijn niet afgewerkt voor een nog stoerdere look.

Het shirt komt uit de (web)shop van Little Sahou, waar je naast Bobo Choses nog veel meer IT labels vindt..You name it: Finger in The Nose, Mini Rodini, Emile et Ida enz. En waar je de Sunshine print ook op andere items terugvindt. Minstens even stoer & mooi...Favo: voor de meiden op het jurkje (must-see!)

We combineren het shirt met een super stoere - en budgetvriendelijke- streepjes short en sneakers van 10IS. Get the look! Zomerse foto's..en de schaafwond op zijn knie, die moest en zou ook op de foto ;-)   Daan draagt: Sweatshirt Sunshine Bobo Choses  /   Steepjes short   /  Sneakers 10IS (die ik hier kocht)

PS: Voor de meiden: De Sunshine dress.

Thx, Little Sahou!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten