11.5.14

MOTHERSDAY


Dit is een ode aan jullie! Aan ons! Aan alle moeders. Want jee, wat hebben we a- hell-of-a-job....maar ook een wereldbaan! We worden op handen gedragen door die kleine jongens van ons en hebben zoveel leuke, lieve & gezellige gesprekken met de meiden.

De jonge mama's, met chronisch slaaptekort worden ondertussen ondergedompeld in moederliefde, maar ook in luiers, huilbuien, voedingen. Ja, het is a hell-of-a-job. Dat iedereen het maar eens weet...maar oh wat zijn we gelukkig dat we moeder mogen zijn. Dat jullie klein grut ons moeder hebben gemaakt. Dankbaar zijn we ook op momenten, want wat een leuke, lieve & gezellige kinderen hebben we. Nou ja, uitgezonderd al die momenten dat we ze achter het behang kunnen plakken. En wat kunnen we dankbaar zijn, als ze gezond zijn.

Vandaag alle moeders in het zonnetje! We, jullie, hebben het verdiend! Even wat extra aandacht. Voor al die liefde, wijsheid, kennis die jullie doorgeven aan de nieuwe generatie. Ja, wij maken letterlijk de nieuwe generatie. We have the key in our hands, lady's. Gebruik hem!

HAPPY MOTHERSDAY!  ENJOY IT! XO

PS we hadden het allemaal niet zo goed kunnen doen, zonder de mannen...maar die zijn binnenkort aan de beurt ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten