6.5.14

SS14 QUINN + FOX

 
Statement shirts! We zijn er dol op. Je hebt ze in vele soorten en maten, maar deze van het Californische QUINN en FOX zijn wel erg gaaf. Dit zijn echte musthave statement shirts. En er is meer, want heb je de broeken in zwart, urban groen en vaal pink al gezien? Eindelijk eens een merk voor echte stoere meiden.
 
Ken je Quinn and Fox nog niet? Dat is heel goed mogelijk, want het label is pas opgericht in augustus van 2013. Een jong en creatief label, dat dus nog geen jaar bestaat. En nu al een statement collectie brengt, die overigens sinds vorige week ook - nogal exclusief- in Nederland verkrijgbaar is.
 
Het Label is opgericht door een koppel uit Californië, man en vrouw met twee dochters. Ongetwijfeld een grote inspiratiebron gebleken. Want de shirts zijn ontworpen voor meiden. Stoere meiden! Maar dat niet alleen. Want de collectie is uni-sex. Dus ook voor de jongens!
 
Hipster!  Messy hair don't care! Protect my Youth!  Worn to be Wild! In stoere, vale kleuren met ook een grote dosis zwart. Alles gemaakt van organisch katoen. En valt je oog -terecht!- direct op de shirts, maar heb je de baggybroeken al gezien? Met ook nog ff een coole print.
 
We vinden dit nieuwe Label een echte aanwinst en verwachten dat we er nog veel van gaan horen. Nu allemaal hollen naar de shop voor diegenen die ook gek zijn op statement shirts & more.
 
En waar vind je Quinn and Fox dan in NL! Tja, dat kan maar op 1 plek zijn. HIER!
 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten