27.5.14

SUMMER WITH NUNUNU

 

Het is dat de kledingkasten hier uitpuilen, want anders had ik zeker zo'n baggy geshopt. Stoer zwart, met overallprint in cijfers of stars. Misschien moet ik NUNUNU maar vast op mijn wishlist zetten voor de winter. Want dit merk was goed, is goed & blijft goed.  En hoewel de collectie niet heel erg vernieuwend is t.o.v. het vorig seizoen zien we toch een aantal nieuwe items & kleuren. Wat dacht je van Neon Pink & Neon Yellow. Wij vinden de kleuren werkelijk cool. Mooi & subtiel is de sprankle print. Nog een nieuw item is de one-on-one pants, een broek met dubbele lagen. En de baggyshorts en jurk met tulerokje zijn heerlijke zomerse & stoere items.

Ja, NUNUNU is een cool en comfortabel alternatief voor de baby en kindermode. Dit IsraĆ«lische label ontwerpt Fashion voor jongens en meisjes van o tot 6 jaar en komt met een mix van attitude, stijl en humor. Hoge kwaliteit materialen, urban design en basic kleuren maken het tot een uniek label.

Niet voor niks erg geliefd bij de celebs! In Nederland maar zeker ook in de US, zijn menig kids gespot in NUNUNU. We vinden SS14 dan ook erg geslaagd en wil je cool en up-to-date zijn? Check dan zeker dit label! Get Inspired!

>> NUNUNU shop je online bij   Bling,   bij Spruit,   Minimiks   & Orange Mayonnaise.Geen opmerkingen:

Een reactie posten