28.5.14

SHOP-THAT-LOOK: BUDGETVandaag houden we het Clean, Simpel & Budgetvriendelijk. We laten jullie vaak in onze shop-that-look de leukste combi's zien van de mooiste Fahionlabels, hier en daar gemixt & matcht. Maar vandaag gaan we B-U-D-G-E-T. Omdat goed gekleed niet per definitie veel geld hoeft te kosten.

Sterker nog, als je goed om je heen kijk kun je echt voor weinig geld de leukste items shoppen. Deze outfit bijvoorbeeld kost omgerekend 15euro95! Omgerekend, omdat de hemdjes eigenlijk per twee gaan. En tja, dat is zonder de schoenen.

De short is echt cool! hij is van dik geweven stof, donkerblauw en heeft een stoere omslag en een leuk embleem.  De streepjesvoering bij de zakken geeft de broek een extra mooie look. En als je de broek ziet, zou je wedden dat hij veel duurder is. En ook het zwarte hemdje, daar hebben we de kast mee vol liggen. Ze zijn er namelijk in wit, grijs en zwart en gaan per twee. We hebben dan ook van elke kleur wel een aantal op voorraad. In de zomer trek je ze snel even aan op een zonnige dag en in de winter draag je ze door als hemdje.

En de Italiaanse mini-ventilator is een koningsdag vondst en geeft een heerlijk briesje..brrrr, koud... 


Daan draagt: Short  / Hemdje  / Schoenen 10IsGeen opmerkingen:

Een reactie posten