31.7.14

DING DONG! 10U! FASHIONLOVERS BE AWARE MINI RODINI AW14 ONLINE 1st DROPDING DONG! 10U. Goedemorgen Fashion-Lovers. Als de klok slaat..nu...10 keer...gaat wereldwijd Mini Rodini Winter 2014 online. Natuurlijk, de eerste drop. Want er zal op een later tijdstip natuurlijk nog meer volgen. En Mini Rodini komt dit jaar met veel gekkigheid. En Yeeh, we love it.

Als Fans fur sang, zijn we over winter 2014 enthousiast. Soms wat over de top..maar he...wie combineert er nou een zebra-print legging met een zebra-print shirt? Dat is leuk voor de campagne, maar dat gaan wij bij onze kids toch niet doen.

De AW14 collectie draagt de naam Quel Carrousel en is geïnspireerd op het leven van de mensen achter het circus. Kleren comfortabel genoeg om te dragen wanneer ze reizen met de caravan van stad tot stad in het vroege licht van schemering. 

Duurzaam genoeg voor een beetje aspirant acrobaat wanneer hij tijdens de opvoering ondersteboven hangend in Romeinse ringen geconfronteerd wordt met uitdagende situaties. Stijlvol genoeg voor jonge muizen trainers bij de uitvoering  in de ring, waarbij ze begeleidt worden door het circusorkest.

Met een groot aantal duurzame stukken gemaakt van GOTS en Fairtrade gecertificeerde katoen. Dit is een collectie geschikt voor sprankelende activiteiten, vol met plezier en te dragen op een plek  in de schijnwerpers, als ook achter de coulissen. 

Favoriet bij ons zijn en blijven de leggings met diverse coole overallprints. De pinguïn print bodysuit voor de kleintjes vind ik echt te gek. Gecombineerd met de tijgerprint schoentjes en muts -met oren-.

Bij ons komt er deze winter zeker weer Mini Rodini in de garderobe. Dus ik ga, net als jullie meteen bij de shops rondneuzen. Want niet alleen bij ons - en jullie- is Mini Rodini populair. Ook bij de shops. En het leuke is dat elke shop zijn eigen collectie samenstelt..en dus zul je ook daar veel diversiteit zien. 

Bij welke favoriete shop, shop jij MINI RODINI ? 

Sama-Sama  //   BlingSundaysbest  //  Purestarters   

MiniMiks //  Broer & Zus  //  Little Sahou     

Orange Mayonnaise   //  Goldfish  //  Springstof  
Geen opmerkingen:

Een reactie posten