30.7.14

De wintercollectie van Little10DaysWaar zullen we het winterseizoen mee beginnen? Little10Days! Net uitgeleverd, dus een ultiem moment om de wintercollectie onder de loep te nemen. Nou ja, bij wijze van spreken dan..want we bedoelen natuurlijk meer..genieten van de mooie beelden. Want wat heeft dit Amsterdamse Label zich in record tempo op de kaart gezet.

Maar zouden we anders verwachten? Met de woman-fashion van 10Days als basis. Schande trouwens dat deze nog steeds niet in mijn stad te shoppen is. Want echt...ook deze collectie is beter dan ooit.  Wist je trouwens dat dit seizoen voor het eerst ook een mannenlijn is uitgebracht? We zagen al wat mooie mannelijke modellen in stadse outfits...hmmm....ok ik dwaal af.

Toen we alweer maanden geleden bij Little10Days waren...zagen we hem al: De koi karper. Ja, de Japanse vis. en we waren meteen enthousiast. Zo'n mooie aanvulling op de strepen, de panterprint en 10days-print. En hee...zagen we daar kussens? en dekens? Ja, te gek...wilde ze allemaal wel meenemen.   maar ssst...niet verder vertellen, he...want dit was DE sneak peek voor wat winter 2014 ging brengen.

Dus nu gooien we het er eindelijk uit! YEEH  we love the KOI! Ga hem ontdekken..op de baggybroeken ( Let op: Little10Days heeft drie broekmodellen..de legging, de slimfit jogger en de Suave jogger. We kunnen niet adviseren welke het mooist is...de legging heeft een smallere snit, de Suave jogger een lossere look, en de slimfit jogger zit er net tussenin...alle drie ...goed!). Op shirts, jurkjes, truien, coll (ja, ook weer zo leuk) en dus ook op kussens en dekens. Ik krijg spontaan zin in een koude winter.

De collectie heeft veel nieuwe items, te veel om te benoemen..maar ook de nachtblauwe kleur met witte bies sprong er voor ons uit. Verliefd op het bomberjack, gecombineerd met de Koi baggy, als ubercoole look. En ook dit vest vinden we gaaf & vernieuwend.Little10Days vind je nu dus al in de shops! Bij LittleLadybugs en Minimiks

En natuurlijk kun je ook terecht bij de webshop van (Little)10Days.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten