5.8.14

QUINN AND FOX AW14 statementshirts en vette broekenToen we vorige maand deze foto postten op Facebook als sneak peek voor de winter, krijg hij een behoorlijk aantal likes van jullie.  Meer dan 100!

Maar er waren ook een aantal opmerkingen over de oversized look. Dat hoefde van jullie niet zo. En daar ben ik het wel mee eens. Quinn and Fox maakt in de campagne gebruik van een oversized look. En worden de mouwen wel drie keer omgeslagen en zijn de broeken wel twee maten groter. Het geeft natuurlijk wel een heerlijke nonchalante look.

Winter 2014 Quinn and Fox brengt ons naar het circus en zien we naast de statementshirts, prints van circustenten en een variant aan circusdieren. En zien we weer vale kleuren groen, koraal en roze. Natuurlijk is er weer de "messy hair don't care" print, waar wij nog lang niet op uitgekeken zijn. 

Maar naast de shirts zijn we vooral ook gek op de broeken. Hartje winter met een heerlijke baggybroek op pad. Stoere boots eronder. Gecombineerd met een trui en shawl. En naast de fashion is er ook een prachtige deken/plaid in de collectie..in twee maten & twee kleuren...mooi voor de babykamer of stoer in de woonkamer,

Quinn and Fox bestaat deze maand 1 jaar. Het Label is opgericht door een koppel uit Californië, man en vrouw met twee dochters. Ongetwijfeld een grote inspiratiebron gebleken. De collectie is overwegend unisex. Iets voor jullie stoere boys & meiden?

De wintercollectie 2014 is nu in Nederland verkrijgbaar.

Quinn and Fox vindt je HIER  & HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten