4.8.14

NEW BRAND JETPAQKun je je voorstellen dat je net bent afgestudeerd aan de ArtEZ Fashion Design en je besluit je droom te gaan verwezenlijken en acht maanden later loop je een show met je eerste collectie tijdens de internationale Fashionclash.

Dat is het verhaal van Jet Teunis, eigenaar en ontwerper van JETPAQ. Direct na haar afstuderen begon ze haar eigen Label JETPAQ. En afgelopen weekend is haar website en tevens online shop gelanceerd en kunnen we de items voor winter 2014 eindelijk zien en shoppen.

Ik heb de collectie al gezien tijdens de Pop-up van Fashionclach en zelfs al een sneak peak gezien van zomer 2015 op de Kleine Fabriek.

De ambitie, creativiteit, modebloed en passie spat er werkelijk vanaf. Wij zijn onder de indruk van deze eerste collectie en zien hier iets moois ontstaan. 

De ontwerpen zijn ge├»nspireerd op kinderen en hun manier van leven. Dagen blootvoets rennend doorgebracht, spelend vol overgave en leven met onverschrokken enthousiasme.

Alle kleren zijn hand-geverfd, hand gezeefdrukt en gemaakt met liefde. Sommige stukken zijn zelfs geverfd met alleen natuurlijke pigmenten. Elk JETPAQ stuk is uniek. Kleren gemaakt voor het beklimmen van bomen, waar het is toegestaan vies te worden. Kastanjes in verschillende zakken te verzamelen en heerlijk van binnen naar buiten te rennen.

Je kunt JETPAQ ook zien tijdens de Pop-Up van 1 t/m 14 september in de Bijenkorf Maastricht

> naar de website/webshop van JETPAQ

Geen opmerkingen:

Een reactie posten