25.9.14

AW14 NUNUNU
NO! Niet weer zo'n goede collectie!! Niet nog meer mooie fashion. De kasten raken hier vol en de beurs leeg...en dan is daar opeens NUNUNU.  Nou ja, opeens! We waren er al op aan het wachten. Want NuNuNu met zijn rocky invloeden,  blijft geliefd zij ons en bij de Celebs.

Er is geen ander label dat zo omarmd wordt door de Celebs als dit Label. Het is niet voor niets dat Collegien afgelopen jaar een samenwerking aanging met dit Label...en de leuke slofjes transformeerden in supercoole hebbedingen, die met dit weer ook weer uit de kast kunnen...

NUNUNU, afkomstig uit Israël, werd in 2008 opgericht door Iris Adler en Tali Milchberg. Zij wilden een alternatief bieden voor de clichés in de kindermode. Brutaliteit, humor en stylish en urban design zijn de kernwaarden voor het merk. Elke collectie biedt kwalitatieve en zachte stoffen en veel basiskleuren als grijs en zwart. Nununu is er voor jongens en meisjes vanaf 0 tot 14 jaar.

AW14: wat hebben we veel gaafs gezien...De No! print blijft, maar nieuw zijn de geometrische vormen..een vierkant jurkje, dat zo mooi staat als je het draagt. Toff baggybroeken, ruige vesten....een jumpsuit voor de grote kids...maar wat zie ik daar? Is dat een print van een nier? 

En ook weer voor de baby's urban rompers en onesies. NUNUNU rocks as ever!
NUNUNU shop je online bij   

en vanaf dit seizoen ook bij Toddlers and Tees

Geen opmerkingen:

Een reactie posten