26.9.14

SHOP-THE-LOOK: POPUPSHOP


Misschien moeten we niet te veel schrijven vandaag en gewoon de foto's laten zien! Want de broek spat werkelijk van het scherm. En in het echt is hij minstens even mooi & cool als op de foto. Ja, cool is hij zeker; de baggybroek van Popupshop.

Waar overigens de kwaliteit erg goed van is. Nou waren wij al bekend met Popupshop. Maar deze broek is niet alleen superzacht, hij is ook heerlijk warm voor de winter. Brengt ons meteen op het idee om zeker ook naar de effen baggybroeken van dit merk te kijken. Vallen ze wellicht niet direct op tussen de vele -oh we like- animalprints, de effenbroeken zijn dan toch ook een must voor deze winter...in zwart en in een hele mooie kleur urbangroen.

Popupshop, we schreven er al over...de gehele collectie is meer dan gaaf en hier zijn we erg blij met de broek...die we op honderdduizend manieren gaan combineren dit najaar. Met een spijkerbloes...op een effen zwart shirt met tunnensjaal...Met een kabeltrui in zacht beige. Of met een vaal gekleurd shirt van Quinn and Fox voor een nog gedurfdere look.

Vandaag combineren we de Popupshop Baggy broek met een statementshirt in wit met zwart - een eigen KRZ ontwerp! Een vest uit Australiƫ. En natuurlijk de desertboots...wat kregen we daar deze week coole reacties op toen we deze op IG postten. Onze nr 5 ! Wat vinden jullie van deze look?


He wears:  Baggybroek Popupshop   //  Statement shirt ontworpen door KRZ  //  Vest Beau Hudson   // Desert Boots  De Vries     +   Fiets & Skatehelm   // Konijnenlampje

2 opmerkingen: