17.9.14

AW14 POPUPSHOP


 


Twee seizoenen geleden shopten wij al Popupshop en maakten we deze blogpost! Een baggypants die we combineerden met het Bon Voyage shirt van MR.  En ik kan jullie bevestigen dat het broekje veel gedragen is en dat er meerdere complimentjes over gemaakt zijn.

De effen gekleurde baggy's die winter 2014 in de collectie zitten zijn dan ook zeer de moeite waard. In zwart, zit je altijd goed..en ook de donkere mosgroene kleur is heerlijk te combineren.

Waar we dit shopten twee seizoenen geleden? Bij Springstof. Want ere wie ere terugkomt...terwijl wij nu Popupshop ontdekken, was Christel een van de eerste verkooppunten in NL die Popupshop verkocht.

Maar deze winter gaan wij voor de range aan dierenprints. Het pinguïnpak dat we aan het begin van het seizoen als Sneak Peak op Facebook plaatsten, krijg een massa likes. Een item om letterlijk verliefd op te worden. En goed nieuws...deze week komt hij in de shops. Maar wees snel, want ik verwacht een kleine run.

Popupshop is een Deens merk met organisch & comfortabele kleding. Een aantal van onze favorieten zijn de pinguin jumpsuit -unisex- . de funky tijger baggybroek, de grommende beer sweater, en de zebra jas. Nog een mooie print: the earth print. En ook de sokken zijn juweeltjes.

Goed nieuws! De eerste drop is al gearriveerd en eind deze week komt meer van de collectie online. 

PopupShop vindt je hier &  hier 
1 opmerking: