18.9.14

KIDS ON THE MOON Spacetime


Oh boy! De Wow factor is weer compleet met de Space Time Collectie van Kids On The Moon.

Kids on The Moon is zo'n Label dat direct je hart steelt, op het moment dat je het leert kennen. Zo gebeurde ook bij mij, toen ik voor het eerst de collectie zag. Extra bijzonder maakt het, dat het merk niet op veel plekken in Nederland verkrijgbaar is, dus de kans dat je er iemand uit de klas mee ziet is niet zo groot.

Ja, je kan deze collectie overal dragen. Naar school! Maar deze collectie leent zich ook uitstekend voor feestjes. We hebben een aantal jurkjes & rokjes gezien, zo mooi & toch comfortabel. Een paar stevige boots eronder, liefst met een paar lange kousen.  Stijlvol en subtiel. Erg mooi gemaakt. 

De plisse afwerking op de schouders vinden we subliem. En ja, het blue moon rokje met ballon effect is  natuurlijk onweerstaanbaar. Kids On The Moon staat bekend om de poederachtige kleuren. Maar dit seizoen voegen ze er een dosis denim bij en vindt je er voor het eerst ook een spijkerbroek. Geheel in de stijl van dit Poolse merk en met een unicorn accent. 

Een 3d- doorgestikte Poncho! ....om in te wonen..en de streepjes trend die we in de zomercollectie zagen gaat zo mee de winter in.  We mochten afgelopen seizoen Kids On The Moon proberen. Ken je de blogpost nog! Verliefd waren we direct op de korte baggybroek. En ook van de shirts hebben we het hele seizoen plezier gehad. Je kunt de blogpost hier nog eens nalezen.

Kids on The Moon is een Pools Label. Wat is er toch gaande in Polen, want hadden we het eerder al over NoSweet & Booso  .... nu weer een Label waar we gelijk voor vielen. Polen Rocks, kunnen we wel zeggen!

Space Time! We love it!  je vindt de collectie hier & hier.

1 opmerking: