1.9.14

GIVE AWAY: Win Agatha cub Cap i.s.m. Sama Sama ShopVlak voor de verjaardag van Daan ontving ik een pakketje....voor Daan stond erop..gefeliciteerd! Een verjaardagskado van Sama Sama shop. Het was de Agatha cub Cap. Te gek! We deelden hem meteen en kregen vele enthousiaste reacties. Het bracht ons op het idee voor deze Give Away. 

Namens Sama Sama Shop mogen we een Cap, ontworpen in N.Y. weggeven. Een 5 Panel cap die gemaakt is van GOTS gecertificeerd Organisch Katoen met Agatha Cubs hippe 'Bodega Ice' print serie.
De bodega print representeerd de bodegas in New York. Deze cap heeft een strap aan de achterkant waardoor je hem makkelijk kan verstellen. Hij past al vanaf 2 jaar... De strap is dusdanig gemaakt dat de pet geschikt blijft voor vele jaren. Mijn neefje van 14 jaar was hem net te klein, maar hij past wel tot een jaar of 12. 

De winnaar mag zelf de kleur kiezen! blauw, paars, groen, of grijs. (dit is ook de volgorde op bovenstaande afbeelding).

Omdat KRZ sinds kort ook op Instagram is, doen we het dit keer anders en kun je via Instagram meedoen! 2 x follow, 1 x repost met tag....Je leest het hierboven en natuurlijk op Instagram. 

--------------------------

MEEDOEN VIA FACEBOOK:

1. LIKE & SHARE Sama-Sama  &  Kidsroomzuid
2. Laat hier een berichtje achter welke kleur je wilt winnenBezoek De website Sama-Sama hier >>  (Mini Rodini / Lion of Leisure / de babyleggings van Thief & Bandit /  Little Cocoa Bean met de arrows & mountains print..en meer organic brands)


En dit is de cap die wij ontvingen: pics by KRZ  (kleur grijs)


zondag 14 sept. maken we de winnaar bekend1 opmerking: