29.8.14

PARTY TIMESHet is jullie niet ontgaan dat deze kleine man vorige week 4 jaar geworden is. En net als zijn allereerste verjaardag, vond ik deze toch ook extra bijzonder. Want 4 jaar betekent dat ze naar school mogen. En natuurlijk geen leuker moment dan de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar ook daadwerkelijk te mogen beginnen. Wat kunnen we dankbaar zijn dat er in Nederland goed onderwijs is. We vinden het eigenlijk vanzelfsprekend maar dat is het helemaal niet. besef je dat wel eens? De eerste schoolweek is goed gegaan. En zoals je het leven moet vieren, hebben we de 4e verjaardag ook gevierd. Zowel op de dag zelf, met vooral spontane bezoekjes...en in het weekend, deden we het nog eens dunnetjes over. Heerlijk ook om iedereen weer te zien na de vakanties. 


Vandaag een kleine sfeerimpressie! En nee, het is geen  "familiealbum" geworden.  Het huis was versierd met zwarte balonnen (10 voor 2 euro..ja, echt!), pompoms, honeycombs en natuurlijk de wordbanner. Wat hebben we daar al een plezier van!  Ontvingen we van Sama Sama Shop een heel mooi kado met de post. THX! wat lief....Een super coole Agatha'cub pet uit N.Y.  De neefjes van Daan -14 en 12 jaar- vinden hem ook cool, dus dat zegt wat! 

Op de dag van de verjaardag versierden we ook het XL krijtbord, dat in onze keuken hangt, in stijl. en posten we nog een grappige foto met "kroontje". 

Helemaal fan van letters en cijfers - herken je dat?- liet ik een grafische 4 print maken bij YourType. Met momenteel enkel nog een IG account en een mailadres, maar wat maakt zij gave prints. Ga het ontdekken!

De Herschel schooltas kwam nu dan eindelijk van pas. En die rietjes? Tja....die blijven te leuk...

Enjoy it!

De ballonnen, honeycombs, pompoms, bekertjes, servetten, wordbanner en rietjes gooide ik allemaal in 1 winkelmandje HIER. //  De baggypants aan de zwarte muuto-muurknop is van MOI. // Beker Domoor because it's all in the name //  T shirt Dino Lion Of Leisure  // vest Beau Hudson  // Poster Fine Little Day 

1 opmerking:

  1. Wat een mooie plaatjes allemaal! Ik heb voor een kinderfeestje laatst ook rietjes een wordbanner en poms gekocht bij Villa Madelief. Ben er superblij mee!

    BeantwoordenVerwijderen