15.10.14

Bloggerscafe & DDWHet is bijna zover dat de Dutch Design Week van start gaat. Van 18 t/m 26 oktober kun je je in Eindhoven onderdompelen in design. Van afstudeerprojecten tot internationale namen. Het aanbod is zo  divers, mooi, inspirerend en vaak vernieuwend. We hebben al een aantal edities bezocht! 

Meestal beginnen we dan op Strijp-S. HET inspirerende culturele hart van de stad. Waar vroeger de Philips fabrieken lagen, bulkt het er nu van interieurwinkels, galeries, eettentjes. Tijdens de DDW is het er Hip & Happening. Bezoek ook zeker Radio Royaal voor een kop koffie, mocht je er naar toe gaan. Je vertoeft er gerust een hele dag als je de DDW bezoekt. 

Ook een aanrader is natuurlijk Piet Hein Eek - de Eindhovense ontwerper..je weet wel, van het sloophout. Nooit ben ik tijdens de DDW in het centrum geweest. Simpelweg omdat 1 dag eigenlijk te kort is om alles te zien. Maar daar gaat nu verandering in komen. 

Onlangs kreeg ik een uitnodiging van Esther van Unbanmoms.nl of ik zin had om als blogger mee te doen in het KIDSteam tijdens de DDW en op dinsdag 21 oktober vanuit het #DDWbloggerscafe elkaar te ontmoeten & natuurlijk verslag te doen. Tof!  I'm in! 

Het idee achter het DDW Bloggerscafe is het om een inspirerende plek te worden midden in het centrum van Eidhoven tijdens de Dutch Design Week. Een plek waar bloggers, samen kunnen komen en elkaar eens offline te ontmoeten, DDW inspiratie te delen met elkaar, met bezoekers, maar ook met hun volgers. 

Het DDW Bloggerscafe is open voor iedereen! En wij vinden het ook tof als jullie langskomen, om ons eens offline te ontmoeten. Wij zijn in de ochtend en in de middag (va 13u) te vinden aan de bloggerstafel van Coffeelovers(onder in de boekhandel Van Piere) op de Nieuwe Emmasingel 44 in het centrum van Eindhoven!

Als KRZ doen we verslag middels blog EN via Instagram. Volg je ons al op IG?


Het KIDSteam dat dinsdag 21 oktober aanwezig is, bestaat uit: 

en natuurlijk Urbanmoms

Kom je gezellig langs?meer info - ook over de andere dagen/bloggers- kijk dan hier

1 opmerking:

  1. Hoi Mieke, jammer dat ik op de vrijdag sta....! haha! Veel plezier!

    Groetjes,

    Stephanie

    BeantwoordenVerwijderen