14.10.14

House of Jamie & Breton stripesOp het moment dat ik deze blogpost aan het voorbereiden was, kwam er een tof pakketje binnen. Niet toevallig, want naar aanleiding van het persbericht van House Of Jamie, hadden we al contact gehad met Barbera Gouka, de ontwerper en eigenaar van dit Amsterdamse Label.

Bring on Breton! House of Jamie lanceert haar nieuwe kledingcollectie met o.a. nieuwe stijlvolle zwart/witte Bretonse streep. En zoals we inmiddels weten, staat dit Label voor soft, clean en minimalistic baby essentials & apparel met een klassieke touch. Het Label maakt tijdloze ontwerpen voor kindjes van 0 - 4 jaar.

De nieuwe Breton items zijn een aanvulling op de huidige "year round" kleding en accessoire collectie. We ontvingen het shirt - met leuk detail- dat we al op IG postten. Super tof. En hoewel House of Jamie bekend staat om zijn klassieke touch, gaan wij het shirt geheel anders combineren.

Mooi, stijlvol, stylisch.. met een hippe urban twist...maar zonder klassieke touch....om te laten zien, dat je met deze collectie heel breed kunt combineren. We keep you posted!

Wat niet wil zeggen dat we de combi's zoals House of Jamie ze maakt niet mooi vinden...integendeel...we houden van een verfijnde look. Het Breton shirt gecombineerd op een grijze jogger...prachtig. We vinden alle items gaaf. Wij houden van strepen...die broek!!! WOW...Maar ook het rokje en jurkje....of nee, dan die muts.

Een erg geslaagde collectie, die 100% Fair Trade geproduceerd wordt. En de stof...we hebben hem gevoeld, is super zacht en lekker dik. Style & Comfort...een top combi.

De Breton Collectie vind je op de website van House of Jamie

In de shops vind je House Of Jamie hier  &  hier .
Geen opmerkingen:

Een reactie posten