20.10.14

HOTSPOT: POMME DE JUS in RotterdamJe hebt ze vorige week al voorbij zien komen op Facebook en IG, Pomme de Jus  Wat doen ze het tof in Rotterdam. En vanaf nu ook in onze shopgids. Welkom! Een mooi moment om ze aan jullie voor te stellen. Mocht dat nog nodig zijn...want deze meiden maakten een vliegende start.

Yes, wat doen ze het goed bij Pomme de Jus! Nog maar net geopend en nu al een begrip. In Rotterdam, waar de winkel gehuisvest is en natuurlijk ook online voor het 24/7 shoppen. 

Rienke en Lonneke, besloten nog geen jaar geleden dat het tijd was voor een eigen zaak! Een kinderwinkel in het modische, stylische topsegment. Zelden zoveel enthousiasme gezien. De neus voor mode namen ze mee vanuit hun ervaring in de branche. En ze zetten een werkelijk prachtige winkel neer. Een winkel met een gaaf sfeertje, een winkel waar je uren wilt blijven rondhangen. Waar een positieve vibe heerst. En die mooi is ingericht.  

En dan de Fashion....want daar draait het om. Een top selectie als je het ons vraagt. Is er het hippe Bobo Choses met een hoog musthave gehalte. Het verfijnde Belgische Bellerose, Little Marc Jacobs voor de fashion addicts....Het Scandinavische Soft Gallery. En als enige in NL Bonton.  De stoere spijkerbroeken van I Dig Denim & de  uitzonderlijk mooie basics van Gray Label, zijn zomaar nog twee merken die je ook hier vindt. Kortom, een compleet plaatje.

Daarnaast kun je er ook nog terecht voor de vrolijke & kleurrijke regenlaarsjes van Bergstein en de verzorgingsdoeken van Aden Anais. 

Een echte HOTSPOT aan de Bergse Dorpstraat 109a te Rotterdam, om te bezoeken. En voor nu zeker ook online ontdekken. pics by Pomme de Jus1 opmerking:

  1. Supertoffe winkel met hele mooi merken. Als ik naar Rotterdam ga, ga ik hier zeker langs! X, Judith

    BeantwoordenVerwijderen