17.10.14

SHOP THE LOOK: MISZKO MASZKO, EN LAS NUBES & AGATHA CUB


De Lego Storage Bricks als decor. Ja, dan kun je het wel raden...die zijn er natuurlijk om op te klimmen....tja, jongens! Maar wat ben ik blij met deze opbergdozen.  Ze staan echt supergaaf in huis en het speelgoed is tenminste opgeborgen. In vele kleuren, maar deze combi - de grote in het wit, de kleine in het zwart - is veruit mijn persoonlijke favoriet. En binnenkort komt er ook deze nog bij! Echt, te leuk!

Maar het ging niet om het decor. Toch? het gaat om de fashion. En hoe mix & matchen we Miszkomaszko.  He! Wat?  Een Pools Label met een echte Poolse naam. Geen idee wat het betekent, het zou zomaar iets grappigs kunnen zijn.   

Miszko Maszko is in Nederland verkrijgbaar bij Kidsfinest, en de collectie bestaat voornamelijk uit handgeverfde broekjes, shirtjes en rokjes. Leuke dessins zoals de Monster Fur, vol met pennenstreken. Ook nog steeds favoriet is de schubbenprint. De schubbenprint die je hier  , gecombineerd met Gray Label, al hebt kunnen zien. 

Maar hoe combineren we Monster Fur baggy pants. Natuurlijk met een shirt van En Las Nubes en de stoere N.Y. pet van Agatha Cub. Wist je trouwens dat Agatha Cub veel meer is dan alleen de caps, maar ook fashion, rugzakken en beanies. Be inspired by the Look! 

  Voor meer Miszko Masko, maar ook No Sweet, Kids On the Moon en meer klik je hier >


Geen opmerkingen:

Een reactie posten