29.10.14

NEW BRAND: MOCKIESWaar waren deze babyschoentjes, toen wij ze nodig hadden! Want wat had ik deze graag gehad. Zijn de baby moccasins al een poos een enorme hit in America, oa bij de celebs. Nu zijn ze er ook van Nederlandse bodem. We ontdekten dit nieuwe Label vorige week op IG en willen het graag met jullie delen.

Want Mockies is een Nederlands bedrijf. Opgezet door Christel, moeder van 2 meiden en met een passie voor baby items en in het bijzonder babyschoentjes. Mockies is dus nieuwer dan nieuw, en de schoentjes zijn hipper dan hip. We hadden graag een paar gehad...maar ja....hier zijn we uit de babyschoentjes gegroeid. Een comfortabel baggybroekje, effen of met een gekke print, gecombineerd met een paar mockies, is wat ons betreft een super look.

De leren en 100% handgemaakte schoentjes zijn er in de leeftijd 0 t/m 2 jaar, waarbij de grootste maat  zelfs voorzien is van een flex zool. Want we weten het, op deze leeftijd worden de stapjes gezet.

In 7 verschillende kleuren. Kun jij kiezen?  De kleuren zijn goed gekozen, van Champagne tot Soft Pink. En met een variatie in suede, leer, metalic en een limited edition.  En girls-moms, een limited edition met de naam Cheetah...we hebben je gewaarschuwd.

Een super tof nieuw Nederlands merk. Wij zijn alvast fan....en jullie?

Naar de Mockies >> NAAR MOCKIES >>

En dan hebben we meteen een nieuwtje: Hoor zojuist dat de Mockies vanaf vandaag ook bij Toddlers en Tees verkrijgbaar zijn. 
1 opmerking: