28.10.14

WEBSHOP: REBEL IN THE HOUSE


Een shop met een gouden randje, dat is wat ons betreft Rebel in the House. Deze webshop is nieuw, maar we vinden je hem beslist moet gaan ontdekken. Rebel in The House is Internationaal gericht, zowel qua inkoop als verkoop. .

En dus vind je er merken van over de gehele wereld. Merken die je niet overal in de (web)shops terugvindt. Want wist je bijvoorbeeld wat er op Fashion gebied in Korea gebeurt?  Amber is zo'n hot Koreaans Kidsfashion Label met de eye candy rode jurk en mooie breisels. En dat shop je nu dus gewoon bij Rebel in The House.

Ook uit Korea en met de meest waanzinnige bomberjacks...oh wat vinden wij dit merk mooi..is Peach & Cream. Voor alle girls moms..ga dit ontdekken...zo zou ik mijn dochter kleden. Stoer en stylisch.

Bien a Bien met de prachtige breisels is niet alleen oogstrelend, maar volgens mij ook heerlijk om te dragen. Uit Korea en nog niet eerder gezien in een Nederlandse shop.

En zo gaat Ellis de wereld over en vind ze ook een pareltje in Belgiƫ. Ine de Haes, een jong een zeer talentvol Belgisch Designer met een 3d collectie en toffe winterwarme sjaals. Als je KRZ volgt dan heb je vast al gehoord van deze nieuwe ontwerper, die al verschillende prijzen gewonnen heeft.

Motoreta uit Spanje met de verfijnde look, het basic kleurenpalet en de mooie snit. En dan zijn er ook de bekendere merken zoals I dig Denim...met de musthave jeans, Gro, Emile et Ida en American Outfitters en Soft Gallery. Wij willen wel wat Rebel in the House en zijn benieuwd wat jullie van deze shop vinden.

Naar Rebel in the House >> 


NEWS: Rebel in The House houdt een Pop Up Shop event van 29 t/m 31 oktober 2014. En kun je in Maastricht aan de Heerderweg 167 de collectie Live gaan zien, voelen, passen en kopen. Kom gezellig langs. Openingsuren vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten