1.10.14

NEW HOTSPOT: THE GRAY LABEL SHOP + ATELIER


pics made by MaudFontein


Amsterdam  heeft er een nieuwe hotspot bij: The Gray Label shop + Atelier. In een echt Jordanees straatje, vlak bij de 9 straatjes heeft Gray Label onlangs een eigen shop + Atelier geopend.

En dat is dan weer zo'n toffe plek geworden...met zwarte kozijnen, betonnen vloeren, een houten tafel centraal. Eromheen vintage stoeltjes...allemaal verschillend, maar het matcht precies goed met elkaar. Een donker geverfde open kast..waar de kleding van Gray Label mooi in af steekt.

Zijn we er al geweest? Nee, nog niet! Maar als het een fractie heeft van de showroom waar we vorig seizoen zo hartelijk werden ontvangen...Ja, dan is het prachtig. En de foto's de we inmiddels gezien hebben bevestigen dat.

Gray Label is opgericht in Amsterdam in 2010. Als moeder van twee, heeft Emily Gray een duidelijke signatuur gecreëerd.  Ze wil graag haar visie delen, die gaat over simpelheid, ultieme zachtheid en ecologisch vriendelijke productie. 

Ik wil een effen en houdbare collectie aanbieden, in een wereld waarin al te veel felle en schreeuwerige kleuren en prints verkrijgbaar zijn,’ zegt Emily.

We vinden de collectie niet alleen erg mooi, de stoffen zijn superzacht, de details subtiel, en de afwerking is hoog. Het is moeilijk om favorieten te kiezen. Want eigenlijk vinden we alles mooi. En de kleuren? Die zijn zo goed met elkaar te mix & matchen.


Gray Label biedt broekpakjes, capuchon sweaters, baggy broekjes, jurkjes, t-shirts en vestjes, maar ook een luiertas, slofjes en de Tipi tent willen we meteen in huis! Het is een volledige reeks items van hoge kwaliteit in delicate kleuren als grijs mêlee, oudroze, jeans-blauw, nachtblauw en beige. Alleen de zachtste organische stoffen die verkrijgbaar zijn worden gebruikt voor productie, zodat dagelijks comfort en praktisch gebruik verzekerd zijn.  A BIG LOVE! En zo fijn dat de collectie ook verkrijgbaar is voor de grotere kids, zeg ik als mama van een 4 jarige.

Gray Label Store/Atelier is gevestigd aan de Oude Looiersstraat  44, Amsterdam. 

Mocht je niet in de buurt zijn...de webshop is gewoon ook open (24/7)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten