30.9.14

I DIG DENIM


Wanneer is een goed moment om over I Dig Denim te schrijven? Altijd! Want een goede spijkerbroek draag je het hele jaar! En daar kun je er nooit genoeg in de kast hebben...Ja, dat geldt ook voor de kids. En nu we er binnenkort toch echt aan moeten gaan geloven, en de herfstdagen niet lang meer op zich laten wachten, worden de spijkerbroeken (nog) meer en meer gedragen. 

Maar I Dig Denim is nog zoveel meer dan de Denims. Het Orlanda vest met teddy kraag valt eindeloos te combineren. Een mouwloos jasje...een trend die we meer gaan zien. En wat vind ik deze bomberjack gaaf!

De grof gebreide trui, de  longsleeves, de sweater - met zichtbare naden- hebben allen een verfijnde Scandinavische look. I Dig Denim timmert hard aan de weg en de collectie wordt elk seizoen completer.

Maar natuurlijk moeten we het over de jeans hebben. Die zijn, volgens ons, onnavolgbaar. We kunnen het weten, want 4 jaar en al twee I Dig Denim broeken versleten - spreekwoordelijk dan-.  De look en de pasvorm is zo mooi. Stoer ook, zijn de versleten plekken van de jeans. De zakken die net even wat lager zitten. Maar de look blijft toch verfijnd. Ja, wij zijn al jaren fan.

Hier in huis wordt de Newark gedragen, die er nu ook in een nog lichtere variant is. Maar naast blauw, zijn er dit seizoen ook zwart/grijze jeans in de collectie...helemaal van nu...check zeker ook de Alabama Grey...favoriet bij ons!

Wil je een smalle snit dan is er de Madison Jeans. Ga je voor een ander model en twijfel je over de maat? Neem dan een maatje groter...het mag wel wat ruim zitten en de pijpen kun je stoer omslaan. In de broek zitten verstelbare banden, zodat je hem fijn op model kunt maken. Bijkomend voordeel is ook dat je nog een seizoen extra kunt genieten van je nieuwe favoriete jeans.

Wat betreft I Dig Demin waren wij al lang om! En jullie?

I Dig Denim vind je Born2bSeen. Vanaf dit seizoen ook bij Springstof  en bij Toddlers en Tees 


1 opmerking: