20.11.14

MINI RODINI SS15 Resort CollectionDe onesie met overall poezen print is misschien wel ons favoriete item uit de Resort SS15 Collectie van Mini Rodini. En wat een mooie kleur geel is dit! Opvallend zonder schreeuwerig te zijn. 

Moet de winter nog komen, en zijn wij nog massaal mutsen en handschoenen aan het inslaan gooit Mini Rodini het al over een andere boeg. En hoewel ik de Decembermaand een heerlijke maand vind, op het moment dat het Januari is, begin ik alweer te smachten naar de Lente. 

Niet nodig volgens dit Zweedse Label, want daar begint de Lente nu al. NU! As we speak! En komt vandaag - om 10u - de pre spring Resort collectie SS15 online. 

Met opvallend veel poezen & kittens prints. Poezen zijn veelal voor meisjes, hoor ik je denken. Maar dan heb je het baseball jacket met "embadded catface"op de achterzijde nog niet gezien. Echt zo gaaf! Nog een favoriet! 

Dat is toch behoorlijk jongensachtig en zo is er meer. En voor de meiden is het zeker smullen, deze kleine en exclusieve collectie gemaakt van biologisch katoen. Wat een toffe collectie en de beelden smaken naar meer. Zullen we gewoon de winter overslaan? Ik ben voor! 

De MR SS15 Resort Collectie is vanaf vandaag online te vinden bij Sama Sama Shop  ,   Bling Sunday's Best    en  Orange Mayonnaise 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten