11.11.14

MUTSEN MET EEN MISSIE


De mutsen van Prjona Plym, in kleine oplages gemaakt, hadden we al gespot op Instagram. Sterker nog, we volgden dit kleine maar unieke label al een poos. Extra bijzonder om te horen dat Spruit.if you dare de mutsen ook ontdekt heeft en dit seizoen aan de collectie toevoegt. Precies op tijd! want na een warme nazomer is het opeens herfst. En dus ook tijd voor mutsen.

Projona Plym wordt gerund door het creatieve duo Jen en Chris. Dit echtpaar bouwt het bedrijf volgens de filosofie de jeugd te inspireren voor de toekomst. Een sprankelende lijn mutsen die niet alleen visueel in het oog springt, de teksten zijn bijzonder. "Not all who wonder are lost" is een zin die tot nadenken stemt. Maar ook "Free Spirit" of "Be Brave" zijn uitspraken die ik mijn kind wil meegeven.

En dan ook nog een vette POM bovenop, maakt de must helemaal af. Een statement muts, waarmee ze de show stelen...op het schoolplein of in de kinderwagen. Wij vinden ze echt fantastisch en genieten ook telkens weer als we ze zien op de Instagram van Prjona Plym, Voor een hoge portie fun zeker bezoeken.

En wil je ze in Ned in de shop zien. Kijk dan hier Naar Prjona Plym >>
Geen opmerkingen:

Een reactie posten