12.11.14

STRUP: Cactussen en Beren


Terwijl ik een blogpost aan het voorbereiden was over dit voor mij nieuwe merk....viel er een kaartenset in de bus. Hoe toevallig! En wat tof van Coos-je om me een set te sturen. De urbanjungle gekte kent zijn top nog lang niet. Overal in huis zijn we weer planten aan het neerzetten & aan het ophangen. Groen is het nieuwe zwart. En dan in het bijzonder natuurlijk het groen van planten. De Monstera duikt opvallend vaak op..maar de cactus is de absolute winnaar. 

Daarom vind ik de nieuwe produkten van Broste Copenhagen zo gaaf. Nog niet in Nederland gespot..maar nu dus wel!  De grafische prints in zwart-wit van de Deense Camilla Bjerre van het merk Strups. Met opvallend vaak de cactus in de hoofdrol. Op de kaartenset..maar ook gaaf zijn ze als poster. 

Hebben, Hebben...want het leuke is dat deze prints gegarandeerd door het hele huis gaan...dan weer in de woonkamer, de werkkamer of ook op de kinderkamer. 

En wil je echt iets voor de kinderkamer: de schattige berenprints in A4 formaat. En de moderne variant van de trekpop -je weet wel van vroeger- ; de paperdolls in een jongens of meisjesuitvoering. ps zo zag je de kaartenset op IG   // en oh ja..dit als detail


3 opmerkingen: