25.11.14

Peach & Cream


Denk je dat er halverwege November geen nieuwe collecties meer binnenkomen? Wrong! Wel als je Rebel in The House heet. Want daar kwam deze week een portie high fashion binnen. En we riepen bijna bij elk kledingstuk wel Ohhh..of Ahhhhha. Wat is dit gruwelijk goed! 

En dan te bedenken dat Peach & Cream uit Korea komt. Dan moet je een groot fashionhart hebben als je dat weet te spotten. En naar Nederland weet te halen. Want dat laatste was nog niet zo eenvoudig. 

Peach & Cream is een collectie voor meiden. En de nieuwe collectie bevat stuk voor stuk musthave items. Laten we beginnen met de legging. In twee kleurstellingen. Als ik een dochter had, wilde ik hem zeker aan de garderobe toevoegen. En eigenlijk vind ik hem ook gaaf voor jongetjes. Zo te gek & zo tof te stylen. En dan de Fake Fur Jassen...do we need to say more?  Statement Hoody's en dito sweats. Een jurkje met een sublieme uitstraling en een hello print. En zoek je nog een muts? Niet verder zoeken...Ga het ontdekken..echt! En misschien vind je stiekem ook nog een item voor je zoon.

1 opmerking: