9.12.14

GIVE AWAY: BLENDER / WIN DONSJE BOOTIESDe Kerst editie van de Donsjes zijn een prachtig kado voor onder de kerstboom. Een mooi kado om te geven. En als jonge moeder natuurlijk bijzonder om te krijgen. 

Daarom hebben we besloten om dit bijzondere stel weg te geven aan een van onze volgers. Of beter gezegd een van onze nieuwe volgers. We gaan ze namelijk weggegeven aan een volger van ons nieuwe online project BLENDERmagazine.

Meteen een goed moment om jullie bij te praten over Blender. Want achter de schermen wordt er hard gewerkt. En jee, wat duurt zo'n proces lang. Maar wat leuk om te doen! In 2013 lieten we de naam al vastleggen...en zo ben je een jaar verder. 

Op dit moment staan we zo ver dat de website inmiddels gebouwd is. Dat klinkt  redelijk eenvoudig, maar de programmeur is er weken mee bezig geweest. Vorige week zag ik voor het eerst het resultaat. En ik denk dat het gaaf wordt. Ook hier moeten weer wat "puntjes op de I gezet worden". Zo'n proces loopt nooit meteen perfect, en dat hoeft ook niet. 

Dus de volgende stap is de details bepalen..en dan kunnen we langzamerhand de website gaan "vullen" met content.

Waarna het de verwachting is om in Januari 2015 live te gaan! Een perfect moment volgens ons, zo vlak voor een nieuw seizoen. We keep you posted!

Zorg in elk geval dat je er vanaf het begin bij bent 

MEEDOEN // WIN: CHRISTMAS EDITION DONSJE


2. Tell your friends about this new Online Magazine BLENDER by Sharing it on FB
We zorgen ervoor dat de winnaar de booties voor de kerst ontvangt.

1 opmerking:

  1. cindy van Echtelt9 december 2014 om 09:28

    Wauw super cute deze zou mijn kleine meisje heel graag met kerst aan haar lieve voetjes dragen super onder haar kerstjurkje!

    BeantwoordenVerwijderen