3.12.14

Webshop Spotlight: CozyKidz


Bij Cozykidz raak je niet uitgekeken. Althans dat hadden wij. Want waar zullen we beginnen. Het aanbod is immers zo divers, zo groot en zo mooi en leuk. En je kunt er voor een klein cadeau terecht. Een leuke accessoire of poster. Maar je shopt er ook prachtige meubels, behang, lampen en nog zoveel meer.

Dus we gaan jullie een kleine selectie laten zien, de rest van het assortiment mag je zelf gaan ontdekken. Beginnen we klein met wat leuke decemberkado's. Want hoe tof zijn de Nesting Dolls en Porselein set Panda van Wee Gallery. Van deze laatste zijn er meer varianten, maar ik weet dat deze jullie favoriet is (like me!)

Maar je vindt er ook een grote keus in posters & kaarten. Van zacht pastel tot grafisch zwart/wit. En ook de knuffels zijn stuk voor stuk even leuk. De Noodoll is een favoriet bij ons, net al Lucky Day Sunday. Dit mooie merk is sinds deze week ook alweer toegevoegd aan de collectie. En de Kanindockapop ken je geheid als je hem ziet.

Ben je op zoek naar een Bed of Ledikantje. De Sebra ledikant blijft waanzinnig mooi. Maar check ook eens de Flexa Play serie. Voor ons vrij nieuw, maar we zien meteen hoe mooi het is.

En zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. Want er zijn nog kasten, commodes, verlichting, matrassen, behang, kussens, vloerkleden, beddengoed, muurstikkers, mobiles, en fijne verzorgingsproducten. Eigenlijk te veel om op te noemen. Daarom laten we jullie wat inspiratiebeelden zien en ik zou zeggen..ga deze shop maar rustig zelf ontdekken. Kopje koffie erbij..enne...Have Fun!

Naar CozyKidz >>Have fun shopping! Naar Cozykidz >>Geen opmerkingen:

Een reactie posten