1.3.13

Favourites: WOOHOO SPRINGTIME

 
behang  =  Behang Wieber Bibelotte - Tom & Lilly
tent   =  Tent inklapbaar Ferm Living - Wonen met Lef
insecten   = 6 A4 prints Hagendornhagen Beetles or Butterflies - Coos-je
stadskaart   =   Crumpled city Map Junior - speciaal voor kids - Orange Mayonnaise
sneakers    =  Converse All Star beach glass mint - Sjieke Boel
zomerjurk  =  Bobo Choses dress tomato - Buisjes & Beugels +++
stoer shirt   =  Munster Kids T-shirt Sneakers - Kids Department
geboorte fietsje  = geboorte presentje met naam  - Olmoost (ook leuk als sleutel- en tashanger!)
 
 
De lente komt eraan en ik ken niemand die dat niet fijn vindt! Heerlijk we kunnen weer naar buiten, dansen in het gras, fietsen, de speeltuin in, het terras op.
Daarom natuurlijk de lente als inspiratiebron voor onze Favourites. Een nieuw jaargetijde betekent nieuwe kleren...en aangezien we gek zijn op shoppen, vinden we dat helemaal niet erg....Heerlijk, eindelijk kunnen de meisjes weer in hun ZOMERJURKJE. En wat dacht je van dit STOERE SHIRT van Munster kids voor de jongens. En het voorjaar kan natuurlijk niet zonder een paar Converse SNEAKERS. Deze in mint, een kleur die je veel gaat zien dit seizoen.
En we gaan op pad, we gaan weer fietsen. Leuk als geboorte cadeau om met dit seizoen een GEBOORTE FIETSJE te geven aan al die lieve tantes, vrienden, buren en natuurlijk oma's die je kleine spruit komen bewonderen.
Wie is er niet gek op tenten bouwen! Stoer en knus...samen in de TENT. Deze is ook nog eens heel mooi, ook binnen te gebruiken natuurlijk.
En dan worden er vast INSECTEN en VLINDERS gespot. Met deze mooie series van elk 6 A4 art-prints van Hagendornhagen haal je de natuur letterlijk in huis. Maar jeetje, wat zijn ze mooi! (en natuurlijk niet alleen geschikt voor de kinderkamer ;-)). En zin om een stad te bezoeken? Ik ben er gek op. Deze STADSKAARTEN zijn speciaal voor kids ontwikkeld. En eindelijk verlost van dat vouwen van een stadskaart. Kom je ook altijd niet uit met dat vouwen?!  Dus kies een wereldstad en neem ze mee! Amsterdam. Parijs, Londen....
En krijg je met dit weer ook "verander-je-huis-kriebels", dit wieber BEHANG kan je wellicht inspireren tot mooie metamorfoses.
 
Kortom:

WE LOVE SPRINGTIME! 

Dus kom maar op SPRINGTIME, we zijn klaar voor je!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten