24.4.13

Webshop spotlight...SpringstofSpringstof, de naam alleen is al cool dus dat belooft wat voor de collectie! En die is werkelijk heel mooi samengesteld met een mix van uiteenlopende merken, dus variatie (en daar houden we van!) en stuk voor stuk High fashion. Dus als je een kleine fashion addict hebt, of je bent er zelf een ;-) dan zit je beslist goed bij Springstof.

Alles even mooi gepresenteerd in deze stijlvolle webshop, met als kers op de taart de zelf geproduceerde foto serie van de nieuwe collectie in het LOOKBOOK. Als dat niet inspireert!? Kortom: alles vinden we gaaf in deze shop. We laten je een kleine greep uit de collectie zien, maar we nodigen je graag uit de shop te bezoeken voor de totale collectie.

Soft Gallery met de werkelijk prachtig gedetailleerde grafische prints verwerkt op de mooiste pasteltinten maar ook op stoer dof grijs. Deze collectie bevat ook mooie jurkjes en een te gekke jumpssuit. Mini Rodini voor een stoere en gewaagde outfit met  prints in panter, vissen, flamingo of uni geel. Maar ook de creatieve collectie van Corby Tindersticks met de mooie jurkjes & shirts. En het label Gro, met het ballet thema, het Urban Shampoodle en zoveel meer! Ook gaaf, de collectie Mini & Maximus met het dieren thema, waar vindt je anders een haas op een scooter.

Check ook de leuke collectie acccessoires met coole petten, zonnekleppen, kussens, knuffels en tassen. Ook leuk om te melden, het wordt waanzinnig gaaf ingepakt...Je krijgt geen pakketje geleverd, je krijgt een cadeau geleverd!

Mini & Maximus

Tiny shark hoody - Mini & MaximusIce cream monster t-shirt - Mini & Maximus

Shampoodle en Soft Gallery

Bollywood broekLili t-shirt bijl meisje

Mini Rodini

I'm a mini t-shirtVissen t-shirt

Soft Gallery en shampoodle

Viggo t-shirt neushoornkeverTubbs shirt

Lookbook


veel plezier met shoppen bij Springstof >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten