29.4.13

Oranje boven

Line up t-shirt - Corby Tindersticks
 Morgen is het een mooie dag: Koninginnedag. Of moeten we al zeggen koningsdag? Het is in elk geval een historische dag en we kunnen straks zeggen :"we waren erbij". De stad kleurt oranje en ik moet zeggen mijn hart kleurt ook een beetje oranje. Altijd fijn een nationaal Feest! Voor wie naar een festival gaat, of naar een feestje. Misschien ga je lekker rondslenteren over de vrijmarkt. We wensen je veel plezier! We hebben al veel oranje zien langskomen in de shops en op blogs. Laat dit dan mijn bijdrage zijn aan het oranje gevoel.

En zo zie je weer wat oranje voor een mooie kleur is en niet alleen voor morgen, maar gedurende het hele jaar. Om mee te spelen hebben we alvast uitgezocht deze Boot met oranje ballon (psst voor 4 euro...dat het bestaat!). Leuk voor in bad, nog leuker voor in het zembadje in de tuin. En je kunt natuurlijk zo kiezen voor een andere kleur ballon. Het Oranje shirt Corby Tindersticks heeft een mooie kleur en een dito grafische print. Hij is leuk voor meisjes en voor jongens.

Ben je ook zo gek op ronde kussens als ons. Het kussen Anna Ventura met handgemaakt borduurwerk  is er een van een serie. Waanzinnig mooi bewerkt met verfijnd borduurwerk en in meerdere frisse tinten verkrijgbaar. maar nu gaan we zeker voor deze in orange.

Het stoere super fox t-shirt met cape komt van een klein Italiaans design bureau en is verkrijgbaar in Nederland. Grijs met een verfijnd oranje accent. En wij blijven gek op fox- decoraties. Je zoon (of dochter!) gaat er alvast de show ermee stelen.

Happy Queens Day!


Pins via


PS STAY TUNED want de dag na Koninginnedag (1 mei) verschijnen onze nieuwe favourites met thema :Naar buiten!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten