22.5.13

Webshop Spotlight...Labelled by


Ken je LabelledBy al?  Wat we zo leuk vinden bij Labelled By is dat je er zo heerlijk kunt Mix & Matchen. Je vindt er een mooie mix van verschillende stylen, die juist leuk samen gecombineerd kunnen worden. Een moderne poster staat toch mooier als je het combineert met een vintage kastje!? En hier vind je dus niet alleen de moderne poster, maar ook het vintage-look rekje.

Zo'n rekje is dus ideaal om boven de commode te hangen, wat niet alleen leuk staat maar ook super handig is. Maar ook leuk op een kidskamer om de boeken en de speeltjes op te decoreren.

Ook beslist een aanrader zijn de fijne haakjes  (voor 1,60!?)  Ook al zo handig op een kinderkamer...zo hang je snel de kleertjes netjes op. Ze staan ook leuk als je er een aantal bij elkaar hangt..naast elkaar of, onze stijl, willekeurig op de muur.

Verliefd zijn we echter op de wasbare (!) papieren opbergzakken  van het Italiaanse Essent'ial. Multifunctioneel: te gebruiken voor de babyverzorgingsspulletjes, de kleine lego, pennen, knikkers....noem maar op. Maar we willen ze ook om het brood heerlijk te serveren aan tafel bij een zondagmorgenontbijt. Of wat te denken als plantenbak voor de verse tuinkruiden?

Maar er is meer. De mooie posters van ISAK, zoals we al genoemd hadden, luxe dekentjes van  Fairytaile Forest, een mooie collectie lampen, knuffels, koffertjes, luchboxtasjes, slingers en meer. En niet alleen voor de kids, ook voor de woonkamer.

Hier een kleine selectie in basic tinten, maar ook voor kleur kun je goed slagen bij LabelledBy >>Veel plezier met shoppen bij LabelledBy >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten