24.5.13

Italiaanse style bij Babe & Tess


Babe & Tess Als ze ergens weten over fashion dan is het wel in ItaliĆ«. Telkens wanneer ik in ItaliĆ« ben zie ik weer hoe goed gekleed de Italianen zijn en hoeveel ze om fashion geven. Mooie snit, goede stoffen altijd afgestyled met de mooiste schoenen..en gepoetst! Op en top verzorgd. Dit zie je ook terug in de waanzinnig mooie Italiaans collectie Babe & Tess.

Italiaans, klassiek, kwaliteit, mooie stoffen, zacht breiwerk en goede pasvormen. Need we say more?....

De collectie is er voor de allerkleinsten (leuk ook het strandbroekje met ster). Maar de collectie loopt door tot 8 jaar! en bevat veel gedempte tinten (waar wij fan van zijn!). Je ziet er geen schreeuwerige kleuren, maar veel wit, beige, aarde tinten en voor de meisjes een mooie doffe tint roze. Weinig prints, behalve de sophisticated ster. Ik heb de collectie gezien en was onder de indruk van de mooie stoffen en verfijnde afwerking. Babe & Tess is in Nederland maar op 3 plekken verkrijgbaar waaronder Born2BSeen.

En ben je een keer in Den Haag, dan kun je de collectie ook zien bij Donna Tienda op Kerkplein 4.

Direct naar Babe & Tess >>  Kun je meteen profiteren van de 25% summersale! (en dit geldt ook voor andere labels)

Of wil je eerst inspiratie opdoen over mooie combinaties, check dan het LOOKBOOK. Hierin staan nl mooie combi's Babe & Tess voor verschillende leeftijden.


Kerkplein 4 Den HaagBabe & Tess shop je bij Born2BSeen >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten