23.8.13

#Fashionlook FietshelmHet nieuwe schooljaar gaat binnenkort van start en is in delen van het land ook al begonnen en hoewel we de schoolvakantie heerlijk vinden, zeker ik combinatie met het vele mooie weer dat we hebben gehad is het ook weer fijn als er straks weer wat ritme en regelmaat in het leven komt zodra de school weer begint. Het wordt weer iedere dag op tijd opstaan, aankleden, ontbijtje en zorgen (incl. ren- en vliegwerk) om op tijd op school te zijn.

Hoe ga jij naar de school? Ga je lopend, met de fiets of stiekem toch snel met de auto...Nederland  is een echt fietsland, dus vele mama's gaan weer, volgeladen met kids voor- en achterop op de fiets. Ik vind het altijd weer een mooi beeld om te zien in de straten en bij deze ook een hulde aan al die moeders die dat iedere keer weer klaren. Hebben je kids eigenlijk een fietshelm? Blij dat de fiets- & skatehelm tegenwoordig behoorlijk is ingeburgerd en dat veel kids met deze bescherming op pad gaan.

En hoewel wij nog een jaartje hebben voordat Daan voor het eerst naar school gaat (hoe zal dat zijn??) zitten we wel geregeld samen op de fiets. En heb ik onlangs een coole fietshelm voor hem gescoord. Want ja, waarom dan niet meteen een leuk model (let er wel altijd op dat een helm voldoet aan de vereiste veiligheidseisen).  Hij is verstelbaar, dus hij kan er vele jaren mee vooruit..handig!? en kijk nou...staat hem toch cool..........

En de laarsjes van Havaianas zijn nu in de Sale bij Broer & Zus (psst ze kosten nog maar 17,50) en je shopt ze hier.

 
Het was bijna onmogelijk om te kiezen tussen de vele leuke modellen, vaak met veel kleur en soms met een retro look....Hier nog een kleine selectie, maar er zijn we nog zoveel meer...welke is jouw favoriet?
 
  
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten