21.8.13

Win kaarten voor het Mama-EventHet eerste Mama Event, for all faboulous moms, vindt plaats op 19 en 20 Oktober 2013 in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Het lifestyle event voor de (aanstaande) moeder die het beste uit haar leven wil halen.

Het event is volgens een heel leuk concept opgezet, vinden wij...

De moderne mama heeft brede interesses, maar is ook beperkt in tijd. Nu is het voor alle faboulous moms mogelijk om in twee dagen van 10.00u tot 19.00u te shoppen bij de leukste shops, inspiratie op te doen voor een bijzondere vakantie, innovatieve gadgets te scoren, de beste cocktail ooit te drinken(!) en tips & tricks te krijgen over zaken als beauty, food, opvoeding en verzorging. Kortom, alle facetten uit het leven van de moderne mama komen aan bod.

Wat wij ook zo leuk vinden aan het event is de plek: de Van Nelle Ontwerpfabriek. En hoewel de Ahoy voor de hand zou liggen is er juist gekozen voor deze inspirerende plek, waar de deelnemers de creatieve ruimte krijgen  hun product(en) of merk mooi te presenteren. Maar natuurlijk draait het vooral ook om voelen, proeven, proberen en met name shoppen!! En we hebben al een sneak peak van de deelnemerslijst gezien en we kunnen alvast melden dat er vele mooie en coole shops zullen staan.

En de kids? Een event gericht op moeders, kan niet zonder kids. Die zijn meer dan welkom! En kinderen tot drie jaar kunnen het event zelfs gratis bezoeken. Ook voor de kids staat het Mama Event in het teken van beleving. Ze kunnen zingen, dansen, knutselen & meedoen.

Kidsroomzuid mag namens Mama-Event twee toegangskaarten t.w.v. 15,00 euro per stuk weggeven!

Like Mama-Event
Like & Share Kidsroomzuid
en laat een berichtje achter

De actie loopt t/m 31 augustus 2013
4 opmerkingen:

  1. Hallo,
    Ik zou heel graag willen naar het MAMA event in Rotterdam
    Even een dagje nieuwe inspiratie op doen,
    Op Facebook de pagina's ge-like-ed. En ook gedeeld,
    Leuk leuk leuk.
    Groetjes Helma

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja veel inspiratie op het mama event...leuk dat je meedoet!

      Verwijderen
  2. Hoihoi,

    Wat een enorm leuke en inspirerende blog.
    Heb 'm net geliked en geshared met mijn vrienden op facebook!
    Hopelijk zien we elkaar op het mama-event (waar ik heel graag heen wil)!

    Een zonnige groet, Marise

    BeantwoordenVerwijderen