26.8.13

Back to School met HemaNaar school! De scholen zijn weer begonnen en we hebben er eigenlijk wel zin in. Heb je al een goede schooltas, een fietshelm en een broodtrommeltje? Dat zijn onmisbare items voor schoolgaande kids.

Maar voor de grotere kids komen er ook de schriften, ringbanden, pennen, poloden, etiketten en zoveel meer bij. We hebben een erg leuke collectie gespot bij de Hema...je weet wel...ja over de Hema hoeven we niets meer te zeggen, dat merk staat als een huis en niet in de laatste plaats vanwege de fijne prijzen in combinatie met de mooie vaak basic collecties.

Dit jaar voert Hema rondom het naar school gaan verschillende thema's zoals stoer en strak, sterren en strepen, grijs en grafisch, fleurig en kleurig en simpel met cijfers. We hebben een aantal items geselecteerd...en alles heeft weer heerlijke Hema prijzen zoals, ringband stripes - 3,95, A4 schrift nr. 2 - 1,50, A5 notitieboek star - 2,95, etiketten - 1,50, en 3 pak potloden zwart - 1,50.

Een speciale vermelding voor het clipboard (voor 3,95 !) dat erg leuk te gebruiken is voor een styling, zoals hier waarbij er acht aan de muur bevestigd zijn en je de kinderkamer (of je eigen bureau) een boost geeft met minimale kosten en waarmee je heerlijk kunt variĆ«ren...zie de post over styling met clickboards >>

De collectie Back To School van Hema zie je hier >>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten