27.9.13

FASHIONSHOOT I BOBO CHOSES IN THE CITY

 
Zo vaak heb ik een slaapliedje voor hem gezongen. Mooie en warme momenten waren dat, zo net voor het slapengaan Met nog even een warme lange knuffel en dan gaan slapen. Zo peaceful als ik het beschrijf, zo ging het niet altijd, want als Daan ergens geen zin in had, dan was het wel om naar te bed gaan.

De intieme momenten van het slaapliedje 'June's Lulleby' waren dan ook de inspiratiebron voor de AW13 collectie van Bobo Choses. We schreven er al stuiterend over. Ja, want over Bobo Choses raken we niet uitgepraat! De mooie prints, het kleurpallet van vaal grijs, zacht aubergine, mosgroen en lichtbruin in combinatie met de vale look. En dan die broek met kniestukken..Te gek! Over de uni-sex bodywarmer met teddyvacht waren we snel uit..een echte musthave, als je het mij vraagt..stoer te dragen en gemakkelijk te mix & matchen. En je kunt hem zowel binnen dragen, maar ook als jasje gebruiken als je naar buiten gaat...handig!  Hij wordt dan ook veelvuldig uit de kast getrokken.

En dan een luxeprobleem..want welk shirt moeten we kiezen...de groene met overall trompetten, de parapluprints zijn ook al zo leuk..of gaan we voor een warme sweater met hoedprint -aanrader- . Het werd het LS Bos shirt. Ik combineerde het met een Tommy Hilfiger spijkerbroek - zaterdag de opening van de kidsstore aan de P.C. Hooftstraat- . Een vergelijkbare spijkerbroek die ik zelf ook erg mooi vind - net een tikkeltje donkerder - vind je hier. En de bodywarmer..tja..die mocht niet ontbreken......
 
 Daan draagt shirt LS Bos Bobo Choses / Bodywarmer Bobo Choses
 
 
Benieuwd naar de gehele AW13 Bobo Choses collectie?kijk dan hier! More BOBO CHOSES Here  bij Springstof.
 
Hiep, hiep hoera! Springstof bestaat 1 jaar en dat vieren ze met nog tot 30 september 2013 gratis verzending. Een dikke proficiat van kidsroomzuid.
 
 
 
 
 
 
 



2 opmerkingen:

  1. Dat t-shirt is zo heerlijk! Spijtig genoeg pas vanaf 2 jaar. Te groot voor ons Wolfje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Jenske, het t shirt is zo te gek! echt geweldig staat het hem deze week had ik hem op een knalblauwe broek echt zo leuk en mooi voor Daan net 3 jaar heb ik maat 4-5 geshopt en dat is voor hem de goeie maat..dus ik denk dat maat 2-3 perfect voor Wolf is...en beetje oversized is juist leuk!! ps alleen vandaag nog geen verzendkosten bij Sprinstof (binnen nederland?)

      Verwijderen