21.10.13

GIVE AWAY: Win unisex sweater Kids On The Moon i.s.m. KidsFinest


GIVE AWAY! Of ik het leuk zou vinden om met de sweater van Kids on the Moon een Give Away te organiseren? Deze vraag kreeg ik onlangs van KidsFinest. Leuk? Te gek! Want wat een heerlijke trui is dat. Die wil je toch meteen hebben! Een trui -om in te wonen- die als je hem aanhebt, niet meer uit wil doen. Warm, unisex, met capuchon en steekzakken. In maat 92 t/m 122! Met mooie print aan voorkant en achterkant. Een geslaagde mix tussen mode en functionaliteit, als je het mij vraagt! Want hij is niet alleen super comfortabel, hij is ook erg mooi. 
 
Goed nieuws! Jij kunt hem winnen hier bij Kidsroomzuid, want namens KidsFinest -shop bol met handmade high fashion en meer- mogen we een Luna Hood sweater uit de AW13 collectie van Kids On The Moon t.w.v. 44 euro weggeven. Wat moet je doen om mee te doen?
 
1. Like KidsFinest
2. Like Kidsroomzuid & deel dit bericht
3. Laat een bericht achter hier of op facebook waarom jij deze trui wilt winnen!
 
 
------------------------------------
 De AW13 collectie van Kids On The Moon is weer erg geslaagd en bevat naast de Luna Hood sweater nog meer juweeltjes. Ingetogen kleuren, een frisse look. Voor de meisjes een goeie mix aan rokjes en jurkjes, maar ook broeken en shirts. En ook de jongens slagen in deze collectie, want veel items zijn unisex. Doe ons ook maar zo'n Moonbow bottom baggypants! En ben je in de shop van Kidsfinest, check dan zeker ook Nosweet, gave collectie met o.a. kevers en -girls only- de grote collectie handmade haarspeldjes. Direct naar Kidsfinest >>
 
 
 
 
De winnaar maken we 3 nov 2013 bekend op onze facebookpagina
 
 
 


8 opmerkingen:

  1. Echt iets voor mijn 4-jarige dochter. Een stoere meid die niet zo van de vestjes is, maar graag stoere kleding draagt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. yep geliked en gedeeld, leuk om zo op nieuwe merken te stuiten

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geliked en gedeeld zodat mijn kleine meid helemaal warm en hip de winter door kan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hartstikke leuk cadeautje voor dochtertje van vriendin dat binnenkort jarig is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. FB geliked, FB post gedeeld. Ik zou de trui graag winnen voor ons bijna 2 jarige zoontje. Het zal heerlijk zijn voor deze winter!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geliked en geshared, super stoere sweater voor ons stoere meisje.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hij is zo gaaf! Helemaal mijn dochters smaak! Lekker stoer met een leuke stoere spijkerbroek en haar stoere army look boots! Geliked en shared! Nu maar duimen :)))

    BeantwoordenVerwijderen