23.10.13

AW13 NOSWEETOVER KEVERS EN ANDERE INSECTEN Dit "Brand new" merk, begint stilletjes aan de wereld te veroveren. Schreven we in de zomer -als een van de eersten- voor het eerst over Nosweet en shopten we een kledingstuk van het merk. Inmiddels kom ik het label tegen op menig (internationaal) blog, waar er met veel enthousiasme over wordt geschreven. We begrijpen dat wel! Dus hier volgt van ons ook een stuk vol enthousiasme. Wist je dat de Shop the Look blogpost over Nosweet een van de best bekeken artikelen was gedurende de zomerperiode?

De AW13 Nosweet collectie met de prints van kevers en wolken staat weer bol met de leukste kledingstukken en is weer dubbel organic (meer info in de shops).  Mooie shirts, broeken, jurkjes en beanies...Ja, de beanie is zo leuk. Heb je hem gezien? Allemaal kevers in een rij zorgen voor een mooi grafisch beeld. Nieuw is ook het zwarte shirt met een giant beatle print op de rug. Maar check zeker ook het blauwe jurkje.

Ook bij Nosweet zie je de asymmetrische lijn veelvuldig in de collectie terugkomen waarbij de achterkant net iets langer is dan de voorkant. Zo ook bij de teddy bodywarmer. Wat een gaaf ding! Maar wat we ook te gek vinden zijn de sweat baggypants en sweat rokje..in spijkerstof-look, heerlijk comfortabel en zo gemakkelijk te mix & matchen tot verschillende looks.

We vergeten bijna dat de collectie is opgebouwd rond het 24uurs-concept. Je gaat er toch zeker niet in slapen!?

Nosweet shop je hier & hier


Nosweet shoppen? Hier, bij Spruit en Kidsfinest!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten