11.10.13

Shop The Look: Moi & Bobo Choses boots 
 
Daan draagt Baggypants MOI / Schoenen Bobo Choses / Trui Little Label /  Grandapet CTH
 
Hoe is het met jullie zoektocht naar winterschoenen? Ben je nog aan het rondkijken of toch al geslaagd. We schreven er een aantal weken geleden een blogpost over...over de schoenen van AW13 en mocht je nog niet geslaagd zijn, kan het je misschien op weg helpen. Want keus is er volop. Deze boots van Bobo Choses stonden ook in de blogpost (je kunt hem hier nog eens lezen). Dus zoals je kunt zien zijn wij geslaagd! Want wist je dat Bobo Choses ook schoenen ontwierp? Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat niet wist, dus was aangenaam verrast toen ik deze boots in de webshop tegenkwam. Ik shopte 2 maten groter dan de zomerschoenen en dat was een goede gok. Want ze zijn goed qua maat, lekker ruim dus kan hij kan er de hele winter mee vooruit, maar de schacht zit fijn om de enkels waardoor ze niet sloffen. Ja en Bobo Choses blijft natuurlijk te gek!
 
We combineerden de boots op een baggypants van Moi. Shopten we in de zomer nog een Moi shirt, dit keer dus een broek. En een zwarte broek, na al die kleurexplosie in de zomer is ook weer eens fijn. De print maakt hem heerlijk urban. Moi heeft absoluut meer mooie items in de wintercollectie, ook leuke jurkjes voor de meisjes. De blogpost die we er afgelopen maand over schreven werd dan ook veel gelezen. (zie hier).
 
De trui is een echt basic item, maar dan wel in een trend kleur en de mutsen en petten van CTH zijn weer top. Check zeker ook de muts met oorwarmers en nepbont. Als je die niet leuk vind!?
 
Enjoy the day!
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten