9.10.13

Ferm Living AW13

 
De nieuwe catagolus van Ferm Living is uit - hij is weer om te smullen- en de nieuwe collectie is uitgeleverd. Het Deense bedrijf, opgericht in 2005 door Trine Anderson komt weer met een top collectie. Voor je huis, werkplek en keuken....(de theedoeken zijn ook weer zo goed.Nieuw en te gek: het kledingrek, dat je ophangt aan leren riemen..en het marmerbehang is het ook wel voor ons.)... maar zeker ook voor de kinderkamer.

Voor de kids is er nieuws. Er is een serie uitgebracht met Illustraties van Angela P Arrhenius die bestaat uit kussen, dekbedovertrekken, een dekentje, behang en een leuke mobiel. Je kent deze illustrator vast van o.a. de melamine bordjes en deze honeycomb Parade figuurtjes en levert ook deze keer top werk. Een kleine impressie zie je al in de beelden beneden, maar bezoek zeker ook de shops om alles te kunnen zien.

Er zijn ook een aantal blijvertjes, zoals de houten wandlampen...nu ook verkrijgbaar in een effen kleur. De kussens ontworpen in samenwerking met het Noorse designerpduo Darling Clementine, je weet wel met o.a. de Aristo Kat, blijven natuurlijk in de collectie. evenals de half moon print in grafisch zwart wit.

Maar er is meer! De wire basket vinden wij te gek en een handige opbergplek, maar ook de muurstikkers zijn een echte aanrader...Gaan wij natuurlijk weer voor de grafsiche zwarte druppel, maar ook zo leuk in knal roze. De grote behang collectie is echt the bomb! Maar ook de huisjes-letterbakken zijn top in een baby-/kinderkamer. Je moet het maar gaan zien.....
 
ferm_living_aw13_bear_cushion_yellow_kids_lamp_play_mobile
ferm_living_fall_winter_2013_bear_fun_fair_wallpaper
Fermliving_aw13_kids_design
Ferm_living_more_collection_Aw13
Ferm Living AW13 collection for childrenFerm Living AW13 collection child room
 
 

De Webshops die Ferm Living in het assortiment hebben zijn

Broer & ZusKids With Flair /  Jut & Juul / Little Fashion Addict / Lunabloom

 
(we hebben een directe link naar de Ferm Living collecties in de shops gemaakt)

 

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten