13.10.13

WOONBEURS #PART1

De woonbeurs 2013... Ook wij waren er en hebben een heerlijk inspirerende en vooral ook gezellige dag gehad. Natuurlijk zijn we ook naar (lees: in) de huizen geweest van de woonbladen. Over de Barn van VT Wonen is al veel geschreven, terecht..want het was een heerlijke plek om te vertoeven en "je ogen uit te kijken" We deden er nog een wijntje aan de bar. En, jee wat was het er druk.
 
 Maar we gingen ook langs bij de vele leuke shops. Shops die in real life soms enkel webshop zijn en dus was het extra leuk elkaar te treffen en te spreken. En wat een enthousiaste eigenaren! Een en al passie! Leuk jullie gesproken te hebben.
 
Het design-dorp hebben we natuurlijk ook bezocht. En zagen de tafel waar de gehele week bloggers verslag deden van de beurs. De bloggers waren al weg, het was immers al weekend..jammer...ik had jullie zou graag gegroet en gesproken. Mayby next year....maar DE lampen hingen er wel nog mooi te wezen...Wow..cool!

Een kleine impressie van onze dag. Met als start het EH-I huis met ook hier veel groen (lees: cactussen), waanzinnig behang en Hay accessoires, ingericht door designer Paul Linse.......


Nestkidsconceptstore met een stand met de mooiste meubels o.a. van Laurette
(we gaan er nog eens een blogpost aan wijden aan dit mooie en voor Nederland vrij nieuwe meubelmerk..),dekbedovertrekken van ByNord en meer.
En wat een enthousiaste eigenaar. Nice to meet.
Need some food inspiration? Delicious..met frisse geelaccenten. 
 
 Vaker mee getwitterd, maar nog niet in real life ontmoet. De eigenaar van a Day With kate. Een geweldig mooie en fijne webshop. Beslist eens bezoeken! Nu met een stand met veel tassen, ja ook de leren varianten..mooi! en de waanzinnig leuke accessoires en hebbedingen waar deze shop ook bekend om staat. Hebben, hebben!
 
 
Volgende week zondag: Part 2 met o.a. de VT Wonen Barn en behang voor de baby/kinderkamer.
 

1 opmerking:

  1. Dank je wel voor de blog! Het was ontzettend leuk om je eindelijk eens in real life te mogen ontmoeten.

    BeantwoordenVerwijderen