16.10.13

Give Away Winnaar House of Jamie

  
 
 
We kregen zo'n leuke foto's van de winnaar van de Give Away met House of Jamie, dat ik gevraagd heb of ik ze met jullie mocht delen. Weet je nog dat we een give away hadden waarbij je een samengesteld pakket kon winnen? Een slabber en speendoek -met de bekende en oh zo leuke strik- of de badcape. Winnaar Kimberley koos voor de badcape, voor haar nog ongeboren kleintje - succes met de laatste loodjes!- maar grote broer mocht hem al uitproberen. Wat een leuk ventje!

Deze cape is de Limited Edition, met zwarte strik, ook 1 van mijn persoonlijke favorieten, maar de cape is in meerdere - gedekte- tinten verkrijgbaar. Wist je al dat House of Jamie binnenkort ook een kledinglijn lanceert?  Wij zijn alvast reuze benieuwd! 

THX Kimberely voor de mooie foto's en veel plezier met je prijs..En we wensen je alvast een mooie tijd met jullie kleintje..hou je ons op de hoogte?
 
De House of Jamie collectie> check zeker ook de slabbers met strik (tip: leuk cadeau voor de feestdagen)

PS Doe je al mee met de GIVE AWAY van deze week? Deze sloffen van Collegien + NUNUNU zijn niet alleen urbanwear maar ook super comfortabel (maat18 t/m 35). Klik hier om direct naar de Give Away te gaan! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten