1.11.13

FAVORITES NOVEMBER I Black & White

Valt het jou ook op dat je meer en meer zwart/wit in de kinderfashioncollecties tegenkomt? Ja? Dan heb je de trend te pakken. Want wat nu wordt ingezet gaat in de zomer van 2014 alleen nog maar meer worden - mind my words-  En eigenlijk vind ik het wel prettig dat je niet altijd met kleur hoeft te werken.
 
Een uitgelezen moment voor onze Favorites in Black& White! We spotten veel mooie items en wat ons opviel waren de mooie grafische beelden. Kevers-in-een-rij,  een bad-face van het Deense Loud Appourel. De maanlanding grafisch uitgewerkt door een Belgische Designer. Een spooky Scandinavisch dessin. Maar ook strepen, bollen en spikkels.
 
Echte musthaves zijn de muts met kevers van Nosweet en de maillot van Popupshop met 1 been in het wit en het andere been zwart.Hoezo trendsettend! En het leuke is, ze zijn beide onder de 20 euro.
 
En wil je nou echt de blits maken, dan ga je voor de (nep) leren broek van Bobo Choses. Maar we starten met een gevalletje kleine moeite, groot plezier . De muurstickers van Ferm Living plak je in een zucht op de muur, maar het geeft een groots effect in de kamer. En voor de prijs hoef je het ook al niet te laten.  Enjoy our Favorites in Black & White!


1. Muurstikkers ferm Living (Lunabloom)
2. Shirt en Legging Franky Grow (Broer & Zus)
3. Maillot zwart/wit Popupshop (Goldfish)
4. Trui Finger in the Nose (Born2bSeen)
5. Jurk BangBang Copenhagen (Buisjes & Beugels+++)
6. Pinguin Pops (Olmoost)
 
7. Beanie NoSweet (KidsFinest)
8. Trui Loud Apparel (Springstof)
9. Sweater Maanlanding (KidsgoBelgium)
10. Rokje en Trui Shampoodle (Purestarters)
11.Broek kunstleer Bobo Choses (Little Sahou)

PSSST Je hebt nog twee dagen om mee te doen met onze Give Away! En ik weet zeker dat je deze unisex trui met capuchon en Luna print van Kids on the moon (twv 44 euro) te gek vindt. Doe je nog snel mee? Leuk! klik dan hier...
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten