9.12.13

BLOGGERSBASH & GIVE AWAY

 
Onlangs ging ik naar een BloggerBash! Een bijeenkomst met allemaal gezellige bloggers, georganiseerd door Lynda van blog Een klein stukje van mij en Marijn van shop Noord33. En guess what! Ik ging op de fiets.


Dat zal ik niet meer snel meemaken, een bloggerbash waar je op de fiets heen gaat! Voor mij dus bekend terrein. Want in dit TownHouse Hotel was ik al eens binnengelopen, omdat de combi tussen Eames en Vintage me intrigeerde. Wat een heerlijke plek! De lunch was uiteraard zeer geslaagd. De mensen waren super gezellig en de gesprekken waren goed. Zo leuk om iedereen te spreken en alle verhalen en meningen te horen. Volgende x ben ik er weer bij!
 
In het Townhouse Hotel heerst een luxe maar huiselijke sfeer dat versterkt wordt door de combi van Design (oa Flos, Eames) en vintage (het vintage servies van Mosa en Sphinx waar ze regelmatig markten voor afstruinen). En er staat bij binnenkomst voor alle gasten huisgemaakte oma soep klaar. Het Bourgondische en gastvrije leven van Maastricht staat er centraal.  Heb ik al verteld dat het super centraal ligt, zo net tussen het station en het centrum in. Binnen 5 minuten sta je op het vrijthof!
 
Namens TownHouse Hotel Maastricht mogen we een "Preuverij voor twee" weggeven!  Heb je zin in een middag of avond gezellig genieten in Bourgondische stad Maastricht in een luxe, maar oh zo gastvrije omgeving...om wellicht daarna nog de stad in te struinen. Doe mee!
 
2. Like & Share Kidsroomzuid
3. Laat een leuk berichtje achter (hier of op facebook)
 

 
 
 
 
 
 
De winnaar maken we 22 dec 2013 bekend op onze Facebookpagina.

1 opmerking: